28/3/08

RECEPTES-RECETTES

CANAPÉS

Elaborant el canapé més bo!

Els de l'Andrea: boníssims i ben presentats!

6 comentaris:

Fina ha dit...

Les noies van ser molt més actives a l'hora de cuinar que no pas els nois. Per què deu ser?
Fina

Hi havia molta gent i pocs podien col·laborar a la cuina.
Carlos

Caldria tenir més fogons i així podria cuinar més gent.

Xavi

Unknown ha dit...

hola!
som la Nora i la Cristina Cuevas .
Ens està agradabnt molt aquest crèdit, perquè estem aprenent noves receptes de la cuina mediterrània. Dels ods postres que hem preparat ens agrada més els bunyols de vent, però la seva elaboració és més costosa que no pas la de la crema catalana.
Les dues hem practicat les receptes a casa, i han sortit prou bé!
Ens agradaria que us posesiu en contacte amb nosaltres...i així poder cuinar un dels vostres plats!




NORA!
CRISTINA!

Unknown ha dit...

aahhh..i per cert també vem fer te per acompanyar els bonyols!i estava buniiiisim!


petons per tots!

Thais ha dit...

(Vero&Thais)
A nosaltres ens van agradar més els bunyols de vent, i ens van donar una mica de pasta per fer-la a casa.
Els bunyols van quedar molt bonics i molt bons.
El crèdit ens agrada, en general, bastant.
Ara volem probar a fer la massa a casa i fer els bunyols soles.
:)

Thais ha dit...

(Vero&Thais)
Sobre els canapès, nosaltres vam fer uns de torradetes amb pernil.
Els de la Andrea Martínez estaven molt bons!
(Thais)
A mi també em va agradar el de formatge amb tàperes.

Unknown ha dit...

Hola sóm la cristina i la nora!
El passat divendres vem fer torrades de santa Teresa(torrijas)a classe, ens vam repertir els ingredients en la classe anterior de manera que cadascú portés un o dos ingredients o materials per fer-ho.
una vegada a la classe de divendres vam trossejar el pa ( el pa era del mateix dia per la qual cosa no estava dur), mentre uns partien el pa, els altres ficaven la llet a escalfar, batien els ous i barrejaven la canyella i el sucre. Quan ja estava tot preparat vam tirar oli a una paella i mentre s'escalfava, ficavem el pa a la llet, molt ràpidament la treiem, perque si no el pa es destrossava, i després les revossavem en ous i en sucre amb canyella. Els dos primers intents de les torrades van sortir prou malament, en canvi les següents van sortir millor, ja que l'oli estava més calent. Tot i així no van quedar lo suficientment bones comparades amb les que es fan a casa.
Esperem fer més plats de cuina, aquest plat és un dels que menys ens ha agradat, ja que els altres havien quedat més bons.
Seguirem escrivint noves recptes!
Adéu!

esperem que ens escriviu aviat =D

cris&nora
nora&cris